Det er naturligvis vigtigt at få noget godt at spise i løbet af dagen, så der er energi til at bryde hjernen med tal på kontoret eller smøge ærmerne op til det fysiske arbejde på byggepladsen.

Frokostordning på arbejdspladsen

Der er gode muligheder for frokostordning til firmaer. Der er måske en kantine i firmaet, hvor I kan gå ombord i en buffet af lækre og sunde retter, som både er velsmagende og mættende. Ellers kan det være værd at overveje at få en frokostordning. Har I base i en storby som Århus, kan I se jer om efter en frokostordning i Århus. Læs mere her om Århus frokostordning. Nogle steder er der mulighed for at give ønsker til frokost til arbejdspladsen. Så er det bare at beslutte, hvad skal jeres munde mættes med.

Velsmagende madpakke til dagen

Vil du i stedet hellere selv bestemme, hvad du skal spise til frokost, kan du smøre dig en lækker madpakke at tage med. Det er kun fantasien og dine smagsløg, der sætter grænser for, hvad du kan åbne op for, når det er blevet tid til frokostpausen. Eksperimentér med alt det, du godt kan lide eller kunne tænke dig at prøve. Tag resterne fra aftensmaden med, dekorér din rugbrødsskive med lækkert og velsmagende pålæg, tag biksemad eller en blandet salat med. Ja, madverdenen står åben for dig.

Har du erfaring med at blive lidt snacksulten i løbet af dagen? Skær frugt og grønt ud i stænger, hav en håndfuld nødder med, eller medbring en müslibar eller drikkeyoghurt. Så er der lidt til den lille sult.

Der findes desuden mange gode bud på flotte og praktiske madkasser, så din frokost er godt beskyttet i løbet af dagen, indtil du skal spise. Kunne du tænke dig en med mulighed for opdeling, er der også smarte løsninger til dette.