Padel tennis er en kombination af god motion og hyggeligt samvær. Det er nemlig en sport, hvor du får din puls op, men hvor du samtidig har det sjovt med 3 andre spillere. Det er en sport, som langt de fleste kan være med på. Den er nemlig ikke ret svær at lære sammenlignet med mange andre ketchersportsgrene.

Her bliver du klogere på, hvordan du kommer i gang, og hvad for noget udstyr du har brug for.

Find nogen at spille sammen med

Padel tennis spilles altid af 4 personer, hvilket også er med til at gøre det til en rigtig hyggelig sport. Men derfor kræver det, at du finder nogen at spille med, før du kan komme i gang. Dog er det sjældent svært at finde nogen at spille med, for det er en populær sport, som rigtig mange mennesker synes godt om. Det er desuden noget, som både børn og voksne kan være med til.

Få fat i det nødvendige udstyr

Der er få ting, der er helt essentielle, når det kommer til padel tennis. Det er f.eks. vigtigt både at have et godt padel tennis bat og padel bolde. Bat og bolde kommer naturligvis i mange forskellige varianter, farver, priser, kvaliteter m.m. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, er det altid en fordel at søge ekspertise i en forretning. 

Når du spørger om hjælp i en forretning, er du sikker på at noget udstyr med hjem, som fungerer rigtig fint. Bat og bolde er klart det vigtigste, men padel tennis bliver kun sjovere, hvis du har noget ordentligt tøj og sko. Det er nemlig ikke alt tøj og sko, der er godt at spille padel tennis i. Du skal have fat i noget, som er behageligt at have på, og som du nemt kan bevæge dig i.