Jeg har fået lov af sandra at ligge denne fantastiske og motiverende historie op her på siden, for jeg synes simpelhen at det er så motiverende og super flot klaret!
Lad det være en inspiration til dit eget vægttab, det viser bare at hvor at der er vilje er der vej!

Mvh. Kasper

Sandras Forvandling fra 188 kg – 73 kg.

Jeg hedder Sandra Jepsen og er 26 år. Kommer fra det Sønderjyske.

Jeg sidder i dag et sted i mit liv, jeg aldrig havde troet jeg ville komme til at være. Jeg har en masse glæde i mit liv, kærlighed til mig selv, og oplever at få en masse kærlighed fra mennesker jeg ikke kender. Jeg oplever verden meget anderledes end før. Verden er nu et sted for mig, hvor jeg elsker at være. Et sted hvor alle drømme kan blive til virkelighed, hvis bare troen og viljen er der.

sandra

 

Efter en periode i mit liv med depression, angst, og deraf medfølge overspisning/ trøstespisning, og flere operationer senere efter en fejloperation i min ankel, nåede min vægt op på hele 188 kg.

Min rejse mod et bedre og sundere jeg startede d.12.8.13 efter at min ankel læge fortalte mig at hvis ikke jeg fik tabt mig, kunne det blive mig vi skulle vente på, i det videre forløb med min ankel med operationer med mere. På det tidspunkt jeg startede sad jeg i kørestol.

De første 14 dage har været de værste i hele perioden, pga. at jeg skulle af med min sukkerafhængighed. De første dage var det så slemt at jeg ikke kunne andet end at ligge på sofaen. Men da jeg var kommet af med afhængigheden, blev det hele noget nemmere. Da det ikke er en kur jeg er på, men en livsstilsændring, Er alt mad tilladt. Jeg lever sådan, at jeg planlægger en uge frem hvad jeg skal. Jeg lever sundt 6 dage i ugen, den 7 dag er det tilladt, hvis lysten er der, at spise et usundt måltid. Hver 4 uge er det hele den 7 dag jeg kan/må spise usundt. Jeg går meget op i, at jeg skal finde en livsstil jeg kan leve med resten af mit liv.

De første 54 kg jeg tabte, fra August til starten af Januar, sad jeg i kørestol og kunne derfor ikke motionere, så det har kun været kosten der var fokus på. Det har gjort at jeg i dag har disse rutiner på rygraden. Da jeg begyndte at svømme i midten af Januar, kunne jeg fokusere på motionen, uden at det ødelagde noget i min spiserytme. Da svømningen var helt inde på rygraden, fik jeg kontakt til en Lifementor, som skulle hjælpe mig med at ændre min tankegang. Min Lifementor har været en stor hjælpe i mit forløb, det hjælper meget at tænke positive tanker både om mig selv og omverdenen.

Mine samtaler med hende har også gjort, at jeg ikke længere har behov for mad eller andet, når jeg er ked af det.

I Februar startede jeg i fitness center. Jeg hadede det de første mange uger, men da jeg fandt en rytme med at svømme og træne

efterfølgende, begyndte jeg at elske det.

Jeg træner og svømmer nu mandag,onsdag og fredag i ca. 3-4 timer hver gang.

Jeg er endnu ikke helt i mål, men i de første 9 mdr har jeg smidt de første 80 kg og vejer nu 108 kg. Mangler stadig 35 kg.

Jeg har på intet tidspunkt på min rejse, fået hjælp fra nogen, blevet opereret eller brugt slankemidler.

Jeg er blevet en kvinde der nu kan gå en lys fremtid i møde. Jeg har fået mod på at uddanne mig som kostvejleder og Lifementor i fremtiden. Jeg har virkelig fundet ud af hvad det er jeg brænder for, og det er, at jeg skal hjælpe andre, der ønsker at tage på den samme rejse, derfor har jeg oprettet en facebookside hvor man kan følge min rejse. Den hedder www.facebook.com/Sandraskamp

Jeg holder min motivation oppe, ved at jeg i starten lavede to stykker papir, et med grunde til at begynde på rejsen, og et med hvordan jeg ville have det når jeg nåede mit mål, disse tager jeg frem, når motivation halter.

Jeg går nu en tid i møde hvor jeg virkelig skal bruge alt det jeg har lært på min rejse. Jeg skal igennem min  forhåbentlig sidste operation af ankelen i August, og derefter får jeg en lang periode, hvor jeg ikke må bruge min krop. Jeg er 100% sikker på at jeg stadig kan tabe mig under dette forløb så jeg kommer helt i mål.

Jeg håber meget at dette komme give ændre mod på, at tage samme tur.

Vh. Sandra

sandra6  sandra3