Det kan være rart at have lidt selvforkælelse at se frem til, når du har trænet. Det er med til at gøre dig mere motiveret. Du kan for eksempel lægge en ansigtsmaske, få lakeret dine negle eller få en massage, der løsner op for dine muskler.

Hvis du hører til dem, der har svært ved at tage sig sammen til at komme ud at træne, kan det føles naturligt for dig, at du forkæler dig selv lidt efter træningen. Det kan være med til at gøre det nemmere for dig at komme af sted.

Men når du gerne vil holde den slanke linje, er det i hvert fald ikke mad, som du skal bruge som forkælelse. Det handler derfor om, at du finder nogle gode alternativer, så du stadig kan forkæle dig selv – ellers kan dit liv hurtigt komme til at føles lidt trist.

Læg en ansigtsmaske og gør noget godt for din hud

Når du har trænet og været i bad, kan det være rart, at du lægger en ansigtsmaske bagefter. Din hud bliver udsat for meget i løbet af en dag, og det er derfor vigtigt, at du sørger for at være god ved den. Masken giver huden ekstra fugt, hvilket gør, at den kommer til at se klar og veludhvilet ud.

Der findes et væld af forskellige ansigtsmasker på markedet, og det kan derfor være svært at vælge. Du bør først og fremmest lægge vægt på, at det er en, der gør, at du føler dig forkælet. Det kan for eksempel være ved, at du vælger en ansigtsmaske fra Miqura.

Basen for Miquras masker er silke. Det bløde, lækre stof er med til at give en lind maske, der styrker din hud og gør den øjeblikkeligt frisk at se på. Se meget mere her om Miquras masker og andre produkter.

Få malet neglene

Hvis du godt kan lide at have lakerede negle, er det en oplagt forkælelse, når du har været nede at træne. Vælg en neglesalon, der ligger i nærheden af dit træningscenter, så du kan gå direkte derned. Dermed kan du under hele træningen glæde dig til, at du skal have flotte, nylakerede negle bagefter.

Du kan selvfølgelig ikke få lakeret negle, hver gang du har været til træning. Derfor kan det være en god ide, at du også investerer i noget lækker neglelak, som du kan have stående derhjemme. Den kan du komme på, når du har været til træning.

En massage løsner op for de ømme muskler

Når du træner meget, kan du ikke undgå at få ømme muskler en gang imellem. Derfor er det en god ide for dig, at du sørger for at få løsnet op for dem jævnligt med en massage. Nogle træningscentre har massører tilknyttet, hvor du kan booke en tid.

Har dit lokale træningscenter ikke det, så find et sted i nærheden, hvor de har mulighed for at massere din krop grundigt igennem.