Sund mad og takeaway er nok ikke noget, de fleste danskere forbinder med hinanden, når du klikker sig ind på f.eks. Hungry.dk. Ikke desto mindre er der her ikke tale om to uforenelige størrelser. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre både at finde hurtig takeaway, der samtidigt ikke virker som en atombombe på dit helbred.

Dette er naturligvis rigtigt gode nyheder for alle dem, der slider løs i det lokale motionscenter for at bevare drømmekroppen. Når dette så er sagt, så skal du dog overholde visse forholdsregler for virkelig at forvandle din nuværende takeaway til et sundt måltid.

Gode tips til at gøre din yndlings takeaway sundere

Selvom langt de fleste traditionelle former for takeaway som udgangspunkt er fyldt med de allerværste kalorier, så findes der faktisk et par ting, du selv kan gøre for at gøre dem en kende sundere. Det kræver nemlig blot, at du foretager et par enkle ændringer, når du bestiller din næste takeaway hos f.eks. Just-Eat.dk eller med en wolt promo code. Prøv for eksempel disse alternativer:

  • Pizza: skær ned på kalorierne ved at vælge en pizza med en tynd italiensk skorpe, fremfor den tykkere amerikansk inspirerede pizza – eller endnu værre en deep pan pizza.
  • Risretter: næste gang du f.eks. bestiller indisk takeaway, så burde du bestemt overveje at udskifte de hvide ris med deres fuldkornslægtninge. Og den gode nyhed er, at der i dag findes flere og flere takeaway sider, der fokuserer mere på de sundere valgmuligheder.
  • Asiatisk mad: næste gang du bestiller forårsruller, så kunne det også være en god løsning at vælge ruller med rispapir i stedet for de traditionelle friturestegte kaloriebomber.
  • Burgere: selvom det nogle gange virker helt forkert, så kunne det faktisk være en god idé at bestille en vegetarburger næste gang, du har lyst til en burger til fodboldkampen. Du vil nemlig ikke blot kunne spare på kalorierne; du vil uden tvivl også blive rigtigt positivt overrasket, når du først sætter tænderne i en god vegetarburger.
  • Fravælg fritterne: Der er selvfølgelig ingen der siger, at du ikke længere kan bestille en bacon burger hos Just-Eat.dk. Det kan du nemlig sagtens. Du skal blot sørge for at udskifte dine pommes frites med en sundere sideret, såsom f.eks. en frisk grøn salat.

Wolt – din nye sunde takeaway løsning

Sidst men ikke mindst, så er din vej til sundere takeaway nu blevet langt nemmere. Wolt er nemlig ankommet på scenen. Hos Wolt kan du nemlig finde landets nok største udvalg af sund takeaway, der nu kan gøre det muligt både at blæse og have mel i munden. Derudover giver denne fremragende takeaway side dig også mulighed for at variere din normale takeaway med nye og eksotiske retter, som du bestemt ikke vil finde mange andre steder på nettet. Og det bedste ved det hele er desuden, at du hos Wolt oven i købet kan ende med at spare lidt penge på de ofte dyre bestillinger. Du kan nemlig ofte finde en Wolt promo code, så du kan få råd til et par ekstra sunde sideretter.