Smerter eller ømhed i ryggen er desværre normalt for mange! Men du kan selv gøre noget ved det med regelmæssig træning. Tænk træning og behandling med massage hos en fysioterapeut ind som en samlet afhjælpning og forebyggelse mod rygsmerter, og sørg for at finde tid til begge dele – evt. på abonnement. 

Styrk din ryg med skånsom, effektiv og korrekt træning – supplér med behandling, eller forebyg med massage. Du kan vælge et center med både træning og fysioterapi, så du nemt har adgang til begge dele. 

Køb behandlinger efter behov og mærk den forebyggende effekt mod smerter ved regelmæssig træning på abonnement, eller køb et abonnement med fri adgang til både træning og behandling efter behov.

Har du rygproblemer?

Opskriften er altid den samme, når du har ondt i ryggen: Gå til behandling, og styrk din ryg med træning. Hvis du har problemer med at finde tid til både behandling og træning, så vælg evt. en løsning med begge dele samlet ét sted. F.eks. hos https://motusfit.dk/.

Uddannede fysioterapeuter kan i forbindelse med behandling rådgive dig om, hvordan du træner din ryg mest effektivt – under smerte, efter smerte og for at forebygge fremtidig smerte.

Det er et spørgsmål om at bruge den rigtige teknik og kropsholdning under træningen, og det ved en uddannet fysioterapeut alt om. Lad fagfolk rådgive dig. Det giver altid det bedste resultat.

Træn og få behandling på abonnement

Ligesom du kan købe et medlemskab til et træningscenter, kan du de steder, hvor der tilbydes træning og behandling samme sted, købe et abonnement. 

Et abonnement til træning og behandling er som regel fri. Det vil sige, du kan træne, så ofte som du har lyst og få den behandling, der er nødvendig. Du kan også købe medlemskab til træning og blot købe behandling, når du har behov for det. 

Måske kan du nøjes med et træningsabonnement? 

Et almindeligt træningsabonnement et sted, hvor du kan få behandling, er til dig, der ikke har brug for behandling særlig ofte. Regelmæssig og korrekt træning kan modvirke behovet for behandling og dermed være en god forebyggende løsning.

Har du brug for både træning og behandling?

Døjer du med smerter, eller har du ofte brug for behandling? Så er et abonnement med både træning og fysioterapi løsningen! Du kan vælge at bruge visse behandlingsformer som f.eks. massage på en forebyggende måde sammen med træningen. På den måde kan du reducere eller helt undgå smerter i kroppen. 

Behandling er godt, men forebyggelse er som bekendt meget bedre på den lange bane!