Hvis du går meget op i kost og træning, leder du sikkert altid efter måder, hvorpå du kan leve sundere. I så fald kan det være en god idé med en cykel. Med den rette cykel kan du let komme fra A til B. Derudover er det også en virkelig nem måde at implementere mere motion i din hverdag.

Vælg blandt flere forskellige modeller

Når du skal have en ny cykel, er det vigtigt, at den passer til dig og dine behov. Derfor har du også mulighed for at vælge blandt flere forskellige modeller. Blandt andet kan du vælge mellem manuelle cykler og elcykler. Du kan også vælge blandt herre- og damemodeller. Læs mere på pedalatleten.dk om de forskellige modeller.

Alle cykler leveres samlet

Når du gerne vil have en ny cykel, gider du højest sandsynligt ikke al besværet med at samle den. Derfor har du mulighed for at få din cykel leveret samlet, når du bestiller den gennem Pedalatleten. Her vil din cykel blive samlet af kyndigt og uddannede cykelmekanikere. Hvis du har bestilt ekstraudstyr til din cykel, vil dette også blive monteret uden meromkostninger.

Få den bedste pris med prismatch

Hos Pedalatleten bliver du også altid tilbudt prismatch. Hvis du derfor finder den samme vare billigere et andet sted, vil Pedalatleten matche konkurrentens pris. På den måde sikrer du dig, at du altid får varen til den bedste pris på markedet. Det skaber nemlig glade kunder.

Ombyt din cykel, hvis den ikke lever op til forventningerne

Når du køber en ny cykel, er det vigtigt, at den lever op til dine forventninger. Derfor har du også mulighed for at ombytte din cykel inden for 14 dage. Hvis du ikke mener, at din cykel er som forventet, kan du i stedet få en anden model. Du skal nemlig være 100% tilfreds med dit køb, når du handler med Pedalatleten.

Mulighed for afbetaling

Nogle gange kan det være en ret dyr investering at købe ny cykel. Derfor tilbyder Pedalatleten dig, at du kan dele din betaling op. Hvis du har brug for finansiering, kan du vælge at afdrage i op til 20 måneder. Afbetalingen er uden renter og gebyrer. Det betyder, at du kun betaler cyklens pris. Det bliver altså ikke dyrere for dig, hvis du vælger at afdrage.