575724_1419085491642396_652114155_n

Jeg har fået et par spørgsmål om hvordan jeg kan holde motivationen oppe, hvilket jeg vil prøve at svare så godt på, som muligt..
Jeg træner jo en del og spiser ret begrænset, og hvordan filan kan jeg så holde min motivation oppe? 
Først og fremmest sørger jeg for at planlægge mine måltider i forhold til min træning. Dvs. at jeg spiser ca. 60 min inden og senest 30 min efter. Mine styrketræninger. 
Det er yderst vigtigt at sørge for at kroppen har energi til at træne og derfor har jeg i disse 2 måltider stort set kun protein og kulhydrater. 
Hvorfor så det? -fordi fedt sænker optagelseshastigheden for kulhydrat og protein! 
Under mine træninger drikker jeg aminosyre, som jo er det, proteiner er lavet af. Dvs. Min krop skal bruge meget mindre energi og tid på at nedbryde det, så jeg kan optage det og bruge det.. 
Inden træning spiser jeg altså ris, som er hurtigtoptagende kulhydrater og drikker aminosyre fra fitnessguru.. 
Under træning drikker jeg også aminosyre fra fitnessguru <-- direkte klik :)
Og efter træning spiser jeg en "kage" lavet på havregryn, proteinpulver fra fitnessguru, (<-- direkte klik) frugt og æggehvider. 

Planlægning af træningen er super vigtigt, men også prioritering. 
Synes jeg altid er det er sjovt at tage ned og træne, nej! Men jeg synes sgu da heller ikke altid at det er sjovt at gå på arbejde og i skole, men det er alt sammen ting jeg skal gøre, så jeg gør det! 

Motivationen kommer når jeg ser resultater! Hen over vinteren galt det for mig om at blive stærkere og større, så her fik jeg motivation af at kunne løfte tungere og tungere. 
Nu og frem til september gælder det om at smide fedtet, jeg har fået på kroppen under muskelopbygningen, så det motivere mig helt vildt når jeg ser f.eks. ser mine mavemuskler titte frem igen eller når min træner fortæller mig at vægten er gået ned :) 
Det er en lang proces og hver eneste træning tæller, jeg får nemlig aldrig chancen for at gøre den om! -husk det 
2014-06-slider-oneamino-newrender_2x