Det er nok ingen nyhed for de fleste, at det er vigtigt at holde sig i form og at dette kommer med en række fordele. Men den forgangne corona-tid har vist mange her i Danmark, at der er gode muligheder for at træne i hjemmet. Mulighederne er nemlig ubegrænsede, hvis bare man har det rette træningsudstyr.

Hjemmetræning kan selvfølgelig aldrig fuldstændig erstatte mulighederne i et fitnesscenter, men hvis du under corona-krisen har fået øjnene op for mulighederne for hjemmetræning, kan du med fordel følge med her. Hvad der følger herunder er nemlig en guide til forskelligt og smart træningsudstyr til hjemmet.

Roterende Cardio disk

Hjemme træning kan nemt blive lidt monotont. Du har sjældent plads til en række maskiner og udstyr, så det kan hurtigt blive lidt ensformigt med for eksempel kun vægtløft. Der er dog en række træningsudstyr, der er mere alsidige og dermed kan bruges på mange forskellige måder i din træning.

Et eksempel kunne være den roterende cardio disk fra InnovaGoods. Disken kommer med to elastikker fastspændt for en række anvendelsesmuligheder og øvelser. Dens alsidighed strækker sig også til kroppen, da du kan træne de fleste dele af kroppen på flere niveauer. Desuden fylder den meget lidt, så når du ikke bruger den er den sjældent i vejen.

Shape fitness roller

Et andet alsidigt stykke træningsudstyr, er shape fitness rolleren med tre hjul. Dette er en simpel tilføjelse til din hjemmetræning, men fungerer fantastisk som en del af din eksisterende træning, næsten uanset hvad dette er. Samtidig giver den en stor mulighed for variation og nye udfordringer i denne træning.

Rolleren har tre hjul på bunden og et behageligt håndtag i non-slip materiale. Du holder fast i håndtaget og kan udføre en række øvelser, der typisk er meget effektive i kalorieafbrænding. Rolleren er lille og kompakt og kan sagtens passe under seng og sofa, eller eventuelt i en skuffe når den ikke bruges.

Jute yogamåtte

Måske du mere er typen der gerne vil have godt basisudstyr, der kan bruges til lidt af hvert. I så fald går du ikke helt galt i byen med en Jute yogamåtte. Måtten er lige til at have med på farten og med anti-skrid design kan den bruges sikkert på en række overflader.

Måtten er selvfølgelig velegnet til yoga, så er du interesseret i dette, er den et godt sted at starte. Dette er dog ikke dens eneste funktion. Måtten kan bruges til en række ting. Den er god at lave almen styrketræning som mave- og armbøjninger på, og er også velegnet til udstrækning efter træning.

Stang til mavebøjninger

Et smart ekstra udstyr til dig der godt kan lide at tage en række mavebøjninger hjemme, er Innova-Goods’ stang til mavebøjninger og lignende. Stangen fæstes under en hvilken som helst dør, og giver dig fodfæste i dine øvelser. Den er nem at på- og afmontere, så når du er færdig behøver den ikke fylde i døren. Desuden passer den perfekt sammen med en yogamåtte.

Pedaltræner til den travle motionist

Træning kan være svært at nå altid, og hvis du er en travl person, ønsker du måske noget du kan træne med, mens du fortager dig andet. Lige præcis dette er InnovaGoods’ pedaltræner. Dette stykke træningsudstyr ligner bunden af en motionscykel, og er et sæt pedaler du kan placere lige hvor det passer dig.Dette kan for eksempel være på kontoret, hvad enten dette er hjemme eller et andet sted. Pedaltræneren er lavet sådan, at den kan sidde under bordet, og så kan du ”cykle” mens du arbejder. På den måde kan du få pulsen op mens du sidder ved dit skrivebord. Alternativt er den et af de få stykker sportsudstyr, der kan benyttes mens du ser tv. Mulighederne er altså mange.