Der er vist ingen tvivl om, at kost og træning er mindst lige vigtig, hvis man gerne vil være sikker på, at resultatet bliver bedst muligt. Men det kan af og til være svært at vide, hvad man kan og må, hvis ikke man selv er den helt store fitnessekspert. I artiklen her kigger vi ind i, hvad man kan tillade sig, selvom man træner professionelt. For det er nemlig ikke altid nødvendig at være lade sig begrænse, bare fordi man går op i at bygge muskler eller at holde formen. Læs med videre her, hvor vi har samlet nogle af de cheats, der kan gøre madoplevelsen bare lidt sjovere.

 

Mad til muskelopbygning

I forbindelse med muskelopbygning skal man konsumere en masse protein. Det er nemlig protein, der er det afgørende stof til genopbygning af muskelmasse, og hvis man derfor ikke får nok af dette i forbindelse med træning, risikerer man, at man, i stedet for at genopbygge muskelmassen, bare nedbryder det.

 

Når det kommer til proteinholdig mad, er der nok ingen tvivl om, at kød er den allerbedste kilde, man kan finde. Og hvis man gerne vil have en masse kød, skal man vælge en løsning, hvor menuen består af henholdsvis kød og salat. Som eksempelvis Bones der tilbyder masser af kød og en lækker salatbar. Salatbaren på Bones har nemlig et bredt udvalg af grøntsager og salater, der ikke er særlig kulhydratholdig.

 

Mad til sundhedsentusiaster

Er du ikke ved at bygge muskler, men i stedet ude efter en menu, der går i spænd med fedtforbrændende træning, kan du med fordel undersøge mulighederne hos det asiatiske køkken. Her kan man nemlig få alverdens lækre retter, der nogle gange næsten ingen kalorier indeholder. Et rent mekka for dig, hvis du er ved at være træt af de 2 sunde middagsretter, du ellers kender.

Især det indiske køkken har et bredt udvalg af retter, der passer perfekt, hvis man er en smule fedtforskrækket. Med masser af krydderier forøges forbrændingen nemlig, og man har mulighed for at undlade at bruge så meget fedtstof, da det slet ikke er nødvendigt. Du kan blandt andet finde en masse indisk mad i København, hvis du søger et større udvalg af lækre indiske retter, der kan gøre madoplevelsen bare lidt sjovere. Her er udvalget så stort og prangende, at man sagtens kan finde retter og inspiration nok, uden at man går hen og bliver træt af indisk mad.

 

Billedekilde: https://pixabay.com/da/flad-lå-mad-salat-kost-sund-2583212/