Eller er det nu også rigtigt? Ikke hvis du spørger mig. Jeg elsker at lave sund mad, at udforske og prøve nye madretter af. For mig handler det om variere tilbehøret til min kyllingefilet, min kødsovs, min laksefilet, mine fiskedeller, min omelet osv. Jeg holder mig normalt fra brød, pasta, ris og kartofler, og laver derfor alternativer der minder om det, fx batat-, bønne- og pastinakfritter, pasta af gulerødder, squash eller rødbeder. Mos af rodfrugter eller grønt bagt i ovnen. Der findes masser af gode, sunde og nemme retter, det handler blot om at tænke lidt ud af boksen og lade kreativiteten udfolde sig.

Synes du det er kedeligt og svært at spise sundt, og virker det uoverskueligt at lave sund mad? Så prøv at sæt ord på, hvorfor du synes det er svært og kedeligt. Hvad er det der gør det svært – er det følelsen af at du må undvære nogle fødevarer, eller at det tager lang tid? Hvis jeg fx laver pasta af grøntsager, så tager det 10 min. (ret hurtigt og nemt, hvis du spørger mig), og så smager det virkelig godt og giver mig en bedre mæthed og følelse i kroppen end med almindelig pasta. Jeg tror ikke på, at det tager længere tid at lave sund og nærende mad, det er mere spørgsmålet om, at du måske selv gør det sværere end det er?

Hvis du mangler inspiration er siden her eller Instagram et rigtig godt sted at starte. Det er her jeg selv finder inspiration fra mange af dem jeg følger, og jeg deler også selv ud af mine egne måltider og nye spændende retter på min profil. Du kan se et lille udvalg på billedet 🙂

Så slå dig løs, lad kreativiteten folde sig ud og lad vær med at lade dig begrænse – sund mad er nem mad!

New Picture