ANNONCE

Januar-kuren har efterhånden lagt sig, men hjalp det? De fleste mennesker ønsker at være så sunde som muligt. Ikke blot for at se godt ud, men også for at passe på sig selv. Dertil er disse kure ikke altid den bedste løsning, da du spiser igen så snart kuren er ovre. Det handler om at omlægge sin livsstil og spise den mad der gør dig stærk, let og mæt. Hvordan finder du motivationen til denne livstilsomlægning? Få et par gode råd herunder.

1.    Tag til foredrag med Anne Hjernøe

Du kender hende fra TV, hvor hun uge efter uge har lavet mad hjemme i sit eget køkken, men også fra de uger, hvor hun har rejst rundt i verden for at lave mad. Anne Hjernøe giver dig nu muligheden for at blive suget ind i hendes verden af spændende opskrifter. Bag opskrifterne finder du mad der er lavet med omtanke, således du får de bedste forudsætninger for at blive stærk, let og mæt.

2.    Få inspiration fra madprogrammer

I led med TV-kokken, så kan du ligeledes suge en masse god inspiration fra de mange madprogrammer der findes. At få sund, god og varieret mad handler om at lysten til maden også skal være der. Også lysten til at eksperimentere, for ellers er det nemt at hænge ved de gamle vaner. Når du ser programmer som masterchef, så får du set et væld af forskellige smagssammensætninger, som du selv kan prøve kræfter med. På denne måde bliver mad mere spændende og du kan sammensætte det du elsker allermest på nye og spændende måder.

3.    Den gode balance

Når du sætter dig for at leve et sundt liv, således du kan blive stærk, let og mæt, så handler det om at skabe den gode balance. Det vil altså sige at du ikke skal undgå at spise eller kun spise grøntsager. For der vil du allerede miste to komponenter i stærk, let og mæt. Du vil kun blive let. For at have alle komponenterne med, handler det om at få en masse næring. Husk på – du må spise alt, blot med måde.