Skindstegt laks med citron og varm spinat med mozzarella.

2 personer.

 

  • 2 stk. laksefilet
  • Salt og peber
  • 1 tsk. Vindruekerneolie til stegning
  • Lidt citronsaft
  • 200 g frossen spinat
  • ½ frisk mozzarella (ca.60 g)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. Olie
  • Salt og peber

Kom salt og peber på hver laksefilet Varm vindruekerneolien på en pande. Når olien er varm kommer laksen på, med skind siden nedad. Lad den stege til skindet er sprødt. Kom lidt citronsaft på hver laksefilet og vend laksen om og lad den stege færdig. Pres væden ud af spinaten. Varm olien i en gryde. Skær hvidløget fint og lad det stege i olien, kom herefter spinaten med i og lad den stege med. Skær mozzarellaen i mindre stykker og kom det ned til den varme spinat. Smag til med salt og peber. Server spinaten varm sammen med laksen.