Vil du gerne i gang med at lave cardio træning, men har du ikke lyst til at melde dig ind i et fitnesscenter for at komme i gang med det, kan du jo også vælge at kaste dig ud i cardio træning derhjemme i stedet for. Her får du et par gode tips til, hvordan det kan lade sig gøre på en nem og overskuelig måde.

Cardio bliver nemmere med den rette træningsmaskine

For at komme godt i gang med cardio træning hjemme, kan det være en god idé at anskaffe dig en god træningsmaskine. Det kan fx være en god crosstrainer, som ikke fylder særlig meget, og som du let kan bruge en halv eller hel time om dagen til at få pulsen op og forbrænde nogle kalorier. Der er naturligvis også mange andre træningsmaskiner, som du kan overveje at købe, men det kommer jo først og fremmest an på, hvor meget plads du har at gøre godt med. Har du plads til en enkelt maskine, er det dog et oplagt valg at tage en crosstrainer.

Gør det til en vane i dit daglige skema

Men det er jo ikke nok bare at købe dig en god maskine til at træne cardio på. Det handler jo lige så meget om at få maskinen brugt. Derfor kan det være smart at gøre det til en vane i dit daglige skema at få trænet på din nye maskine. Start med bare at sætte 20 eller 30 minutter af om dagen til at træne på maskinen, og gør det gerne på et fast tidspunkt i løbet af dagen, så det bliver naturligt for dig at sætte den mængde tid af på det samme tidspunkt hver dag til at få pulsen lidt op.

Ikke plads i din bolig? Ryk din cardio træning udendørs

Har du ikke plads til en træningsmaskine i din bolig, er det ikke ensbetydende med, at du er nødt til at droppe cardio træningen helt og aldeles. Du kan nemlig sagtens finde andre måder at dyrke cardio træning på. Et par gode gamle løbesko er jo mere end fint til at løbe dig en tur i det gode vejr. Og du kan sagtens finde en masse øvelser, som du kan lave i din have, ved stranden eller ude i din lokale skov, alt afhængig hvor du holder af at træne. Disse kan også sagtens hjælpe dig med at få pulsen op, akkurat som en crosstrainer i hjemmet kan.