Chancerne for, at du har din smartphone med dig dagen lang, inklusive når du træner, er meget store. Nogle mennesker anvender apps som f.eks. Netflix til at se en serie, mens de varmer op; andre finder træningsinspiration gennem diverse træningsapps. Og så er der nogle mennesker, der bare bruger deres telefoner til at oprette forbindelse til en solid trænings playliste, der får dem i det rigtige humør. Uanset hvad din favoritfunktion er, er det vigtigt at du beskytter din telefon med det rigtige mobilcover, der gør, at du både kan anvende touch skærmen, samtidig med, at det yder den nødvendige beskyttelse. Et af de mobilcovers, som brugerne foretrækker er covers, med specifikke funktioner, der går fint hånd i hånd med livet i fitness.

Fælles for disse er, at de for det første skal være stødabsorberende og beskytte din telefon mod tab fra op til 2 meter. En anden ting, de fleste er enige om er, at et cover skal have det, man vil kalde hævede TPU-kanter – dette giver en 360-graders stødabsorberende beskyttelse.

Den næste ting, der er supersmart, når det kommer til mobilcovers og funktioner er den magnetiske teknologi. Med en sådan indbygget i coveret, er det nemt at sætte telefonen lige uden for rækkevidde, så risikoen for tab eller stød minimeres.

Endelig er der et fælles krav fra brugerne om, at coveret skal være tyndt og let, hvilket gør, at det passet godt til alle typer af træning.

Hvis cardio er din ting, ved du at det kan være utroligt irriterende, hvis din telefon skal ligge alle mulige steder rundt omkring på motionscyklen, crosstraineren eller løbebåndet. Derfor er det vigtigt at dit mobilcover er tyndt og elegant, så det passer lige ind i et træningsarmbånd, så du ikke behøver at bekymre dig om at miste beskyttelsen, som man jo naturligvis gør, hvis man tager coveret af. Ved lange afstande og korte sprints skal coveret og træningsarmbåndet sidde helt tæt til din telefon – på den måde er det lettere at justere lydstyrken eller vælge den næste sang uden det forstyrrer din træning.