Fredagskage
Jeg er ny blogger, og synes lige I skal høre lidt om mig og mit forhold til søde sager, til at starte med.

Jeg har i meget lang tid-efter mit store vægttab (næsten 17 kg- 10 af dem var udover min graviditetsvægt) levet sundt. Jeg fik en slank krop, og fik løbetrænet det jeg skulle, og det kørte super godt. Men så røg jeg ned i sort hul med masser af slik, og havde svært ved at komme op igen. Jeg er en af dem, der godt kan tømme en pose slik eller to på en aften, og bagefter selvfølgelig have vildt dårlig samvittighed over for mig selv.

 

Jeg har en sød tand, en rigtig sød tand, og må derfor stå imod mange fristelser, og det kan til tider være hårdt. Rigtig hårdt. Men nej, sådan skal det ikke være mere, for JEG KAN GODT modstå fristelser. Hvis jeg skal opnå resultater i forhold til vægttab og kondition, ved jeg at jeg skal være standhaftig og sige nej tak til søde sager.

Jeg er nu oppe af det sorte hul, og kører på fuld drøn på med at leve sundt og få planlagt og overholdt min træning. Når det så er sagt, så det fredag, og der er eftermiddagskage på mit arbejde. Fristelser er der nok af, den holdning deler jeg nok med mange. Men jeg siger til mig selv  JEG KAN GODT modstå, og tager i stedet lidt skyr med bær til i eftermiddag, når blodsukkeret daler lidt. Og jeg ved jo godt, at når jeg har fået tilberedt lidt skyr med bær på en tallerken, er det jo så lækkert, og mindst lige så lækkert som et stykke kage, og så bare en masse kalorier mindre.

Jeg tror jeg vil lave noget sundt lækkert sammen med mine børn når jeg kommer hjem i eftermiddag. Måske der kommer en opskrift på siden af mine sunde lækkerier.

Venlig hilsen

Heidi 🙂