Mange kvinder glæder sig til bryllupsdagen i lang tid, nogle gange inden den overhovedet er blevet planlagt. Det er nemlig en helt speciel dag, som alle vil mindes længe efter. Det er måske også derfor, at mange ønsker at stå skarpt til brylluppet, så det kan ses på de mange bryllupsbilleder. Du er måske en af disse kvinder og bare rolig.

Det er de små ting, der tæller

Det virker ikke af meget, men det er virkelig de små ting, der kan gøre enorm forskel. Det gælder blandt andet den ekstra motion, som du ikke tænker over. Eksempelvis hvis du konsekvent vælger trappen i stedet for elevatoren, eller at du i stedet for at tage bilen til arbejde vælger at hoppe på jernhesten. På den måde sparer du også tid ved at forbrænde lidt ekstra kalorier, mens du gør noget, du alligevel skulle nå i løbet af din dag. Det er også de små ting, som at huske at drikke vand og få en god nattesøvn, som tæller i forbindelse med vægttab.

Find en dygtig træner

Det der oftest er mest svært, når man prøver at opnå sit mål om vægttab, er at bevare lysten og motivationen. Her er en personlig træner en gave til dig selv, for denne person er ekspert på området. Med en personlig træner er du nødt til at overholde jeres aftaler, for træneren vil holde dig til ilden. Det giver blod på tanden, når du ikke blot skuffer dig selv, hvis du ikke får trænet, men også træneren. Træneren vil være efter dig på den gode måde. Den personlige træner kan også sørge for, at du laver øvelser ordentligt, og at du kommer alle muskelgrupper igennem.

Det er okay at fejle

Du skal ikke slå dig selv i hovedet, hvis du fejler en enkelt dag. Så skal du nemlig bare op på hesten igen. Det handler i virkeligheden om ikke at give op. Det er først, hvis du giver op, at du virkelig fejler. Det er en proces at gennemgå et vægttab, og der vil være gode og dårlige dage. Derfor skal det understreges, at du skal igennem livsstilsændring, for at du opnår din drømmekrop, og så du kan passe den flotte hvide kjole til dit bryllup. En livsstilsændring betyder også, at du generelt skal leve sundere, og ikke at det er forbudt at få dessert, eller misse en enkelt dags træning. Det er de sundere vaner, som gør det nemmere at holde formen også efter brylluppet.