For bare 2 ½ år siden vejede jeg knap 100 kg, jeg var ked af det jeg så når jeg kiggede mig i spejlet, faktisk undgik jeg helst at kigge på mig selv.

Men jeg besluttede mig for at ændre det, jeg var fast besluttet på målet og var ikke tilfreds før det var nået. jeg nåede målet og tabte mig over 30 kg, men når jeg kiggede mig selv i spejlet var jo egentlig stadig ikke tilfreds, nogen vil så tænke at “bliver man nogensinde det” og nej det gør man nok ikke 100 %,  der vil nok altid være noget man synes man kan ændre eller gerne ville var anderledes, men jeg har i hvert fald fundet ud af at man kan blive gladere for det man ser i spejlet, hvis man husker at stoppe op og nyde nuet, nyde de fremskridt der allerede er sket, klappe sig selv på skulderen og rose sig selv for det man allerede har opnået.

Da jeg stod der over 30 kg lettere var min krop ikke som det jeg havde håbet den ville være. overvægt og 2 graviditeter sætter jo sine spor, huden på maven hang, var  fyldt med strækmærker osv. og på det tidspunkt havde jeg aldrig troet jeg skulle komme  i bikini igen, og slet ikke at andre skulle se det..

Men jeg vil ikke nøjes, jeg vil være stolt og tilfreds når jeg ser mig i spejlet. så jeg satte mig et nyt mål, om at stå på scenen i 2015, i – ja hold nu fast- i BIKINI .. ved ikke helt om det egentlig er gået op for mig at jeg rent faktisk skal på den scene iført bikini foran en masse mennesker.. 🙂

Jeg oprettede en atlet side så folk kan følge med, og der blev ret hurtigt spurgt om billeder af hvordan jeg så ud nu. og puha det havde jeg jo slet ikke lyst til at vise, jeg ville da hellere vente til jeg var kommet langt og havde en krop jeg ku være stolt af, igen var målet i fokus og vejen dertil ligegyldig.

Men jeg besluttede mig for efter noget tid at vise et første billede jeg sendte til min coach .. virkelig grænseoverskridende.. for der var og er stadig langt vej.

Men jeg har lært at ting tager tid, og at det gør det hele meget nemmere hvis jeg har mig selv med.

Det er så vigtigt at stoppe op og se sig i spejlet og tillade sig selv at være stolt og tilfreds af det man har opnået end til nu, også selvom der stadig er langt til målet, det vigtigt at nyde hver eneste skridt på rejsen mod målet.

Hvis man ikke husker at stoppe op og have sig selv med ender man med at stå i en krop man slet ikke føler sig i et med.

Så uanset hvad jeres mål er, så stop op og nyd det, ros jer selv og ikke mindst tro på at i kan <3

Jeg siger ikke det vil blive nemt, men jeg kan garantere at det er det hele værd.

Som i kan se på billederne er der sket meget, men på billede 2 er der jo stadig langt til målet, men jeg er glad når jeg ser mig i spejlet fordi jeg allerede har opnået så meget .. og jeg glæder mig til min rejse mod målet og vil nyde hver eneste skridt dertil 🙂

I kan finde link til min atlet side under min profil hvis i har lyst til at følge min vej til målet 🙂

Selvfølgelig kan du også følge mig her på Fitnessogmad.dk

lg  image