Ferie og træning

**FERIE OG TRÆNING**

Uden et fitnesscenter

(Det er selvfølgelig ikke et “must” at skulle træne på ferie, men se det som inspiration hvis du har lyst til en aktiv ferie)  

womens-workout-vacation-fitness-2

For nogle kan det være frustrerende og stressende at skulle på ferie, da træningen så ikke kan passes (læs undertegnede). Derfor har jeg selvfølgelig været nødt til at tænke kreativt, de gange jeg har været på ferie, hvor der ikke har været et fitnesscenter i nærheden. Det har vist sig, at det faktisk slet ikke er så svært igen, og på samme tid rigtig sjovt med lidt variation i træningen. D

For nogle uger siden var jeg en uge på ferie i New York. Jeg var så heldig at have Central Park som min nabo, og det skulle selvfølgelig udnyttes! Udover nogle fantastiske løbeture i Central Park, lavede jeg også nogle crossfit/funktionel inspireret workouts. De blev alle sammen lavet uden udstyr og kan laves alle steder.

Her får i 2 af mine workouts – begge to virkelig hårde og super effektive:

CENTRAL PARK

WORKOUT 1

• 1) tabata: planke

• “Susan” – 5 rounds of: Run 200m 10 squats 10 push ups

• 1min hver øvelse uden pause – 3 runder i alt:

jumping, squats, Situps, Pushups, Burpees

• Amazing Abs (en app der kan købes i AppStore)

• Tabata: sideplanke

10410495_10203928645318803_5802429261581473957_n

THE WORKOUT 2

• 2km run warm up

• tabata – Plank

• With the partner – do 100 in total (Det er bare et eksempel man kan være 2 – fordi jeg trænede sammen med min mor, ellers laver man jo bare kun 50 selv)

– Moutain climpers

– Pushups

– Squat

– Situps

– Burpees

• 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 repeats of: – Burpees – Sit ups

• tabata – Side Planke

 

Til info:

Tabata = 20 sek arbejde – 10 sek hvile (i 4 min i alt)

Hvis nogle af øvelserne er nye for jer, så vil jeg foreslå at slå navnet op på google. De har altid en god forklaring eller billede på, hvordan øvelsen bliver udført.

Skriv endelig til mig hvis i har spørgsmål – Facebook: Josefine Svendsen

 Go ferie og go træning!

Husk en løbetur eller powerwalk kan man ALTID tage, og der er intet bedre end at gøre det i et nyt land!

Josefine 

I skal være mere end velkommende til at skrive til mig, for flere forskellige workouts der kan laves uden vægte 😀 Ellers kan I også finde inspiration på: http://crossfitnega.com/travel-workouts/

 

10387492_10203928645198800_8833084601888024615_n

josefine93

Jeg er en 21 årig aktiv og livsglad pige. Jeg er pt igang med mit 2. sabbatår, men jeg har søgt ind på studie her efter sommer, så krydser fingre for at jeg kommer ind! Jeg går meget op i sund kost og motion, og mange vil nok se mig som en træningsfreak.

Etiket: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*