Bliv Pilates instruktør


Hvis du føler, du har en pilates instruktør gemt i maven, som du gerne vil se blomstre, så er det nu, du skal slå til. Du får nemlig lige nu en pilates uddannelse med det hele til en pris, der ca. ligger 1000 kr. under, hvad sådan en normalt koster.

Du får hele uddannelsen, som består af et grundforløb, der afløses af en overbygning og kulminerer i en certificering inklusiv en udtalelse, som er beviset på, at du har både gennemført og bestået pilates uddannelsen for os.

Du bliver med andre ord taget hånd om fra første dag, hvor dit udgangspunkt kan være forskelligt fra nogle af de andre på holdet, til i slutter uddannelsen – fælles for jer alle er, at i alle går med en drøm om at blive pilates instruktører, og er klar til at arbejde for det. Men nogle af jer har begrænset viden ved kursets start, mens andre måske allerede har beskæftiget sig med pilates i årevis.

Hvor meget tid skal jeg sætte af til en pilates uddannelse?

Ok, den er solgt for dig nu. Du vil gerne tage uddannelsen som pilates intruktør. Nu vil du egentlig bare gerne høre, hvornår det vil komme til at foregå, og hvor meget tid uddannelsen kræver. Og det skal du her få svar på. Det forløber sig sådan, at du starter sidst i august, hvor du sætter det meste af to dage i en weekend af til at kickstarte din uddannelse. Herefter går du hjem og arbejder med stoffet selv, og møder så igen til undervisning to dage i november. Hen sidst på vinteren 2015 starter overbygningen, og i juni 2015 får du dit certifikat. Du kan naturligvis beholde dit vanlige arbejde ved siden af, så længe du bare har energi til at dedikere dig til pilates uddannelsen i en væsentlig del af din fritid i perioden.