Ejer du og resten af din familie ikke et par klipklapper? Så er det på tide, for klipklappere er et fantastiske par sko til langt flere anledninger, end man lige tror. Deres enkelte design og form, gør at de er hurtigere at smutte i når man har travlt, de er perfekte til varme sommerdage og strandture, og ikke mindst fungerer det som et godt par hjemmesko.

Klipklapper til travlhed og smutture

Hvis ikke du ejer et par klipklapper endnu, så kommer du til at fortryde det. Klipklapper er nemlig den helt perfekte løsning hvis man hurtigt skal ud ad døren eller bare skal et smut ud at handle. Her behøver du ikke bukke dig ned, binde skoen og alt hvad der hører med til støvler og kondisko, dine fødder smutter i på to sekunder, og så er du klar. Ikke nok med det, er det også de perfekte sko at tage på når man går ud og ind fra haven, på varme sommerdage. Klipklapper er også nemme for børn selv at tage af og på, så du behøver ikke følge med dem frem og tilbage for at binde snørebånd eller hjælpe med at træde foden helt i.

Klipklapper til strandturen

Uanset om man er barn eller voksen, er der intet værre end strandture i kondisko. Sand i skoen er det værste, og når turen går hjem igen, er fødderne fyldt med sand og ikke til at putte i igen. Men her er klipklapper helt perfekte, du kan nemt ryste sandet ud af dem, du kan skylle dine fødder og hoppe direkte i dem. Herudover får du den bonus, at du kan bade med dem på. Mange synes det kan være ubehageligt at bade i havet grundet krabber, men med dine klipklapper kan du snildt gå i havet, uden frygten for at blive nappet.