Når man har brug for at træne sin krop, komme i bedre form, få større og stærkere muskler og forbedre sin kondition, er der mange, der går i fitnesscenter for at få en mere lækker krop. Her kan dud bruge alle de maskiner, der er til rådighed såsom løbebånd, vægte og bænkpres. Derudover er der alle fitnessholdene, hvor man træner på et hold med en instruktør, der får en i form. Det kan være sjove former som dans, yoga, vægtløft og aerobic, men også former med styrkeløft eller konditionstræning. Men: Er det kun træning af disse ting, der foregår i et fitnesscenter? Nej, er det simple svar. Der foregår ligeså meget flirt mellem de mennesker, der går der, som der gør på diverse arbejdspladser, studier etc.

Kan man score i et fitnesscenter?

Det er nemlig ikke kun træning af kroppen, men også kærlighedslivet, der kan blive taget under kærlig lup i fitnesscentret. Når man står og træner sine overarme som mand, kan man måske få lyst til at tage en trøje på uden ærmer, så potentielle partnere kan se, hvad man har at byde på. Når man overtager en maskine fra en anden, kan der også opstå sød musik mellem de to mennesker, der skal samarbejde om overtagelsen af maskinen. Men hvordan scorer man på en sjov og lidt uforpligtende måde?

Scor med underlige scorereplikker i fitnesscentret

Måske ved de fleste, at det kan komme til at lyde mærkeligt, hvis man spørger, om han eller hun vil hjem og se den berømte frimærkesamling. Derfor kan det vække mere positiv opsigt, hvis man bruger nogle sjove og lidt anderledes scorereplikker. Har man problemer med selv at komme på nogle, kan man kigge her på flere scorereplikker hos De Sjove Jokes. Her er masser af inspiration til at finde den helt rigtige scorereplik.

Få en fisk på krogen med en sjov scorereplik

Hvis vi skal se på de tre underligste scorereplikker i fitnesscentret, kunne det lyde som følger:

  1. Hvordan opnår du at få sådan nogle store muskler? Du må have et naturligt talent for at have så store muskler, for ingen kan træne sig til dén størrelse.
  2. Har du lyst til at se min egen træningsbænk derhjemme?
  3. Hvis du godt kan lide bænkpres, vil du især kunne lide min seng derhjemme, hvor man kan lave en masse ”træningsøvelser”.

Vær mild og fang en lækker sild

Måske er det ikke bare joken i sig selv, der skal være underlig, sjov, kreativ og så videre, men ligeså meget måden, hvorpå den bliver leveret. Den skal nemlig leveres med en vis grad af charme, som viser din personlighed og dine gode hensigter. Hvis man ikke viser sin søde side, kan det nemlig blive lidt slesk eller vulgært, og joken vil have den modsatte effekt end det, man havde ønsket. En underlig scorereplik kan både lande positivt og negativt, også alt efter om modtageren har humor. Hvis modtageren ikke har den humor, er sådan en scorereplik spild af gode kræfter. Så en scorereplik er måske en meget god test af modtagerens humorbarometer.