Danskerne får mere og mere øjnene op for sportsferier og det ser ud til, at de er kommet for at blive. Kombinationen af en favorit sports disciplin og ferie er det der tiltaler mest, uanset om det er løb, svømning, dans, fitness mv. Har alle mulighed for, at dyrke det de synes mest om i løbet af ferien. Om dagen sport, og om aftenen afslapning, byture, en tur i poolen eller bare en god middag, det er trods alt også ferie.

Det der gør sportsferie tiltrækkende er, at det hele foregår under åben himmel og sydens bagende varme. Du bestemmer selv hvor meget sport du vil dyrke, derfor er der plads til alle uanset alder og køn.

Vi har samlet nogle af de steder vi synes lyder mest tiltalende, se med her:

Thanyapura, Phuket, Thailand

Thanyapura Health and Sport Resort, som det hedder er Sydøstasiens største sportshotel og resort, endnu bedre ligger det kun 15 minutter fra lufthavnen. Her er der både plads til løb, svømning, tennis, rugby og cirkeltræning, og det er ikke kun de voksne der kan nyde disse faciliteter, der er også plads til børnene på resortets Tree Club. Kvalificerede instruktører og trænere står klar til at tage imod jer, hvor man også har mulighed for at svømme i olympiske pools, løbe på hotellets 500 meter løbebane, spille fodbold, beachvolley og meget mere. Den største fordel ved Thanyapura er at det kun ligger 15 minutter fra lufthavnen. Her kan du tjekke tidsforskellen mellem Danmark og Thailand.

Madeira, Portugal

Galo Resort der befinder sig i den verdensberømte superstar Cristiano Ronaldo’s hjemby, byder på alt fra to championship golfbaner, dykning, til mountain biking ruter, hiking og meget mere, faktisk bydes der på hele 15 forskellige mulige aktivitetsmuligheder. Efter en hård dag med masser af bevægelse, spring og udholdenhed kan man tage en tur i spa, hvor der bydes på massage, ayurveda behandling mv. Derudover byder Galo Resort på et enormt børneområde med pool, badminton, dykning og en kæmpe have til udforskning.

Dibba, Forenede Arabiske Emirater

Hvis du som os elsker sol, sport og eventyr, så er Fairmont Fujairah Beach Resort i de Forenede Arabiske Emirater det perfekte sted for dig. Du kan befinde dig på hotellet hele dagen, dyrke din favorit sportsgren, nyde poolen eller den gode mad, udforske de nærliggende arkæologiske sites eller vælge at gøre det hele på en dag. Resortet ligger ikke langt fra den livlige by Fujairah, hvor man kan nyde den arabiske kultur på cafeer, gåture i gennem den gamle by mv.

Flyveturen

Alt det her lyder selvfølgelig spændende og tiltalende for enhver sports junkie, dog er det en ting at opleve disse steder, en anden ting er at nå frem i tide. Flyselskaberne gør meget for ikke at udbetale erstatning for flyforsinkelse og det er ikke altid man er velinformeret om sine rettigheder hvis forsinkelsen eller aflysningen finder sted.

Ved flyforsinkelse har man som passager ret til at få udbetalt kompensation så snart forsinkelsen er på mindste 3 timer, og ikke skyldes ekstraordinære omstændigheder, som eksempelvis, terror, sabotage, strejke, krig, naturkatastrofer eller bird-strike. Derudover skal flyselskabet være registreret i Europa, da flyforsinkelse regler kun er gældende her grundet EU forordningen fra 2015.

Læs meget om flyforsinkelser på flyjura.dk