Ligegyldigt hvor sundt man lever til hverdag, har alle mennesker behov for en cheat day i ny og næ. En cheat day er en dag, hvor du må spise lige akkurat det, du har lyst til. Der er ingen tvivl om, at det kan være svært at overholde en hård og stringent kur bestående af broccoli og kål, og derfor er der mange, der vælger at inkorporere en dag om ugen eller hver anden uge, hvor de må spise, hvad de vil. Du kan her i artiklen læse mere om, hvordan du kan tage dine cheat days til et nyt niveau.  

En cheat day gør det nemmere for dig at overholde dine sunde vaner 

Der er i samfundet i dag et enormt pres i forhold til, at man konstant skal være sund og tynd. Det gør sig eksempelvis gældende for dem, der bor i de større byer i landet. Er du begyndt at bo i København, vil du sikkert opleve, at det for mange handler om at se godt ud og træne. Men du skal altså ikke være bange for at tage dig en dag om ugen eller hver 14. dag, hvor du spiser alt det, du ellers ikke ville spise i din dagligdag. På den måde vil du også opleve, at det bliver nemmere for dig at overholde dine sunde vaner i løbet af ugen. 

Spis usundt mad med bedre samvittighed 

Der er altså ingen skam i at holde en cheat day i ny og næ. Ønsker du dog at gøre dine usunde madvaner på dine cheat days en smule sundere, kan du med fordel investere i en airfryer. Du kan nemlig lave sundere friture med en airfryer, så du kan spise usundt med bedre samvittighed, og det tager dine cheat days til et helt nyt niveau. De fleste mennesker har lyst til friture i ny og næ, og med en sådan maskine kan du nemt og hurtigt friturestege mad hjemme hos dig selv.