Ramwerk.dk har skabt et entremøbel der kombinerer godt Dansk design, med en virkelig god udnyttelse af den plads der er til rådighed i en ofte alt for lille entre.

I de fleste lejligheder er entreen som regel ikke særlig stor, så det kræver lidt kreativitet at få indrettet den på en måde så den både opfylder ens behov og stadig er præsentabel.

Entreen er det første rum, dine gæster ser, når de kommer ind, og som man siger, har man kun en chance for at give et godt førstehånds indtryk. 

Hvis man har en rodet og uorganiseret entre, er det det første indtryk, der møder ens gæster, når de kommer på besøg.

Ligegyldigt, hvor pæn, og ryddelig resten af din lejlighed er, så vil et rodet og uorganiseret indtryk fra entreen være i dine gæsters underbevidsthed, når de går rundt i resten af lejligheden.

Der er selvfølge lidt ”uretfærdigt», at en lille, rodet entre trækker helhedsindtrykket af din lejlighed ned. Men det er derfor, at førstehåndsindtrykket er så vigtigt.

Det gør heller ikke gør det lettere, at man har rigtig mange ting, der hører naturligt hjemme i entreen. Fodtøj er en af de ting, som stort set altid skal være i entreen.

Hvis du fører et aktivt liv og derfor har flere forskellige par af træning-sko, kan der nemt meget hurtigt blive fyldt op med sko på gulvet.

Der er her Ramwerks entre møbel, kommer til sin fulde ret. Ramwerk har udviklet et modulsystem, hvor du selv kan designe dine møbler, så de passer præcis til dine behov.

Grundlæggende består hvert modul af en kube, som kan ”fittes” med hylder, skuffer og låger alt efter, hvad man har brug for.

Modulerne kan sættes samme på langs og stilles på en medfølgende sokkel på gulvet, modulerne kan også sættes oven på hinanden.

Du kan således kombinere modulerne, så du får lige præcis det entremøbel, der passer til din entre og dine behov.

Du kan starte med at stille 2 moduler ved siden af hinanden. På toppen af det ene modul kan du placere en siddepude, så du kan sidde ned og tage dine sko af og på. Oven på det andet modul sætter du 3 ekstra i højden, så har du meget plads til sko og andre ting.

Du kan alt efter dine behov indrette modulerne med skuffer, hylder eller du kan sætte låger i, så du får skabe, det er stort set kun fantasien, der sætter, grænser.

Ramwerks har udviklet et online værktøj, der giver dig muligheden for at sidde derhjemme og designe det møbel, du har brug for.

Prøv Ramwerks online designer her.