Vi kender alle sammen den gode fornemmelse, vi får i maven af at tage på en sommerferie til udlandet. Der er ikke noget bedre end at få lov at opleve nye kulturer og destinationer sammen med dem, man holder kære. Desværre er sommerferien også et af de tidspunkter på året, hvor den gode og sunde kost bliver tilsidesat for is, snacks og sodavand. I sommervarmen er der tit behov for hurtige kalorier, og dette kan altså være med til at ødelægge den ellers sunde livsstil. Mange danskere oplever endda at have taget på i sommerferien, og dette vil vi her på siden gerne være med til at forhindre for fremtiden.

Hold dig til de sunde snacks

Når du tager på sommerferie, er der som regel rig mulighed for at blive mæt på is og usunde snacks i løbet af en dag. Hvis du gerne vil holde din diæt og den sunde livsstil ved lige, kan du med fordel pakke en masse sunde snacks med ned i kufferten, inden du tager afsted. Det er nemlig super vigtigt, at man i løbet af en varm dag får den rette mængde af sukker og salt.  Hvis du pakker nogle tørrede frugter og saltede nødder, så slipper du for at blive mæt på is og chips.

Derudover kan du, på din ferie, inkorporere morgener, hvor du svømmer et par baner i den nærliggende pool eller måske endda i havet. Sæt også gerne tid af til en frisk morgenløbetur, så du får holdt din træning ved lige.

Lad ikke et forsinket fly spolere din diæt

Når du tager på ferie og rejser med fly, så kan risikoen for, at der kommer små forsinkelser på din rute, ikke undgås. Hvis du kommer ud for en større flyforsinkelse, så er det vigtigt, at du går til dit rejse- eller flyselskab og får afviklet situationen. Ender forsinkelsen med at vare i lang tid, har du nemlig mulighed for bede om gratis mad ved flyforsinkelse. Her kan du selv vælge, hvilke måltider du gerne vil have, og du har dermed bedre mulighed for at vælge det sunde alternativ til. Vi opfordrer alle flyrejsende til at tage dette tilbud til sig, således at en irriterende flyforsinkelse ikke spolerer den sunde livsstil. I lufthavne har du som oftest mulighed for at finde gode og sunde måltider, og det gælder altså bare om tage tilbuddet til dig, mens du har det. Af denne grund kan gratis mad ved flyforsinkelse ende med at være en kæmpe fordel for dig, der lever på en sund diæt.