Har du besluttet dig for, at du vil give EMS træning et forsøg? I så fald har du rig mulighed for det. Der er mange, der har taget det til sig, og derfor kan det prøves flere steder. Af denne grund er du sikker på at kunne finde et sted, hvor du kan give dig i kast med det.

For at kunne træne med EMS, er du nødt til at have styr på tøjet. De fleste steder kan du enten købe eller leje en EMS træningsdragt, som er lavet specifikt til denne form for træning. Det er et krav, at du bruger den, da du ellers ikke kan udføre træningen.

Du behøver ikke at købe din egen dragt

I denne forbindelse er det vigtigt at nævne, at du ikke behøver at købe din egen dragt. Det kan være dyrt, hvorfor du bør afholde dig fra at gøre dette.

Til en start er det naturligvis oplagt at finde et sted i nærheden af dig, hvor du kan låne dragten. Det tilbyder de fleste centre, der også tilbyder denne træningsform. Derfor er du ikke tvunget til at købe dragten selv.

Til gengæld er det typisk et krav, at du køber EMS undertøj, der ligeledes er obligatorisk ifm. en EMS session. I nogle studios, eksempelvis EMS Cph, vil du kunne låne undertøjet gratis til din prøvetime.

Derfor gør dragten en forskel

Det er ikke uden grund, at det er vigtigt at have det rette tøj på til EMS træning. Dragten gør nemlig en stor forskel på for din træning. Når du er iført en dragt, vil du kunne mærke muskelkontraktion fra første sekund.

Hertil vil det også betyde, at du kommer til at opleve en behagelig stimulationsfornemmelse. Disse dragter er blevet udviklet med udgangspunkt i mange års erfaring. Det er naturligvis noget, du straks vil kunne mærke på både funktionalitet og komfort, når en sådan dragt bruges.

Spørg på forhånd, hvis du er i tvivl

Har du bestilt tid til en EMS træning, kan du være i tvivl i forhold til tøjet. Det gør sig i hvert fald gældende, hvis det er din første session. Hvis du er det, så er det en god idé at spørge på forhånd, så du er på den sikre side.

I nogle tilfælde skal du betale for at leje dragten, mens det andre steder er inkluderet i prisen. Når du skal vælge det sted, hvor du vil prøve kræfter med EMS træning, bør du derfor tage højde for dette. Det kan nemlig hjælpe dig med at vælge det rette sted.