Pulverkure godt eller skidt?

Div. pulver kure godt eller skidt?
En ting er jo helt sikker, lever man af disse pulver kure på 800 kcal etc. så taber man sig, og det går som regelt rigtig stærkt! Men hvad er det så liiiige man gør når man er færdig med kuren? Man spiser nøjagtigt som før, og man tager på igen, og man tager som regel også endnu mere på end før! Derfor anbefaler jeg ikke at gå på pulver kurene, med mindre man skal tabe rigtig mange kg.
Og her ville jeg kun anbefale at gøre det, som en del af en plan aftalt med din slankekonsulent! Simpelthen fordi, man på et tidspunkt skal over på alm. mad igen, og her skal der laves en rigtig kostplan, så du lære at spise den rigtige mængde mad.
Så alt i alt skal du ikke tabe dig 80+ kg så vil jeg anbefale dig at få lagt en kostplan baseret på alm. mad, ikke pulver, ikke suppe, ikke LCHF, stenalder etc. men ganske alm. mad fordelt rigtigt og i de rigtige mængder! husk på der fandtes også slanke mennesker før LCHF, stenalderkost etc. Så med mindre du af bestemte årsager vælger at leve efter disse også langt dyrere madvaner, så spar pengene få lagt en kostplan, pengene er hurtigt tjent hjem igen.
/Kasper