Invisalign

Er det tid til at give dine tænder lidt kærlighed, så du endelig kan få det der perfekte smil, som du har sukket efter det meste af dit liv, så er det måske en god ide at læse nedenstående. Efterhånden har den moderne teknologi nemlig resulteret i, at det slet ikke behøver at være så svært at få det fantastiske smil, du drømmer om. Mange tandbehandlinger er nemlig gået fra at være rimelig omfattende til kun at være en mindre og naturligvis smertefri behandling.

Glem alt om den store tandbøjle

Der findes rigtig mange voksne mennesker, der er kede af deres tænder og smil, fordi deres tænder er skæve. Det kan dreje sig om små skævheder, der aldrig er blevet rettet op på, og for rigtig mange kan tanken om en bøjle som de store togskinner, der bliver sat på i over- og undermunden, være nok til, at mange ikke får det ordnet.

I stedet vælger mange voksne at gå rundt med skæve tænder, der måske ikke behøver at få alvorlige konsekvenser, men som kan være hæmmende i mødet med andre mennesker, hvis det er noget, der fylder meget for personen. I nogle tilfælde kan det også blive et smertefuldt problem, der kræver behandling.

Men nu er der heldigvis blevet lavet en ny løsning, så der bestemt ikke længere er grund til at skjule dine tænder og dit smukke smil. Den forholdsvist nye behandling kaldes Invisalign. En Invisalign-behandling går i bund og grund ud på, at der bliver produceret en helt unik slags bøjle, der passer perfekt til dine tænder.

I modsætning til de velkendte togskinner, der er både store og synlige, er denne lille bøjle gennemsigtig og næsten helt usynlig. Derudover er det muligt at tage bøjlen ud for en enkelt aften eller to, hvis du skal til en større fest eller andet og ikke ønsker at have den på. For den traditionelle tandbøjle gælder det, at togskinner først kommer af igen, når du er fuldstændig færdig med at gå med bøjle, da den simpelthen bliver limet fast på tænderne.

Desværre ikke for alle

Overvejer du at få rettet dine tænder til med en invisalign-behandling, skal du allerførst finde ud af, om denne behandling overhovedet fungerer for dig. Derfor bliver du nødt til at bestille tid til en forundersøgelse, inden tandlægerne kan afgøre, om du er kvalificeret til behandlingen.

Ingen dårlige undskyldninger

Med en nærmest usynlig bøjle, der kan tages ud ved særlige lejligheder, er det efterhånden svært at komme med gode undskyldninger for, hvorfor du ikke skulle få rettet op på dine tænder. Behandlingen er desuden 100 % smertefri og er efterhånden en mulighed de fleste steder i landet, uanset om du bor i København eller ej.

Det er altså ikke længere nødvendigt at få sat en stor og synlig bøjle på tænderne, blot for at du kan få de tænder, du drømmer om. Det perfekte smil er nemlig nu indenfor rækkevidde.