Synes du også, at det kan være svært at score på Tinder? Går det ikke lige så let for dig med at finde kærligheden, som du måske havde regnet med? Så fortvivl ej. Det kan nemlig være rigtig svært at score på Tinder. Især hvis man ikke lige ved, hvordan man skal gribe sagen an.

Lær at score på Tinder ved at kende disse få trick. Med et par gode råd kan man nemt komme meget langt, og dette gælder også, når det kommer til kærligheden. Læs meget mere her og lær at score på Tinder.

Bliv fortrolig med appen

Det første, som du skal gøre for at skabe de bedste forudsætninger for dig selv, er at blive fortrolig med appen. Der findes et utal af datingapps, men Tinder er en meget udbredt en af slagsen, og den har enormt mange brugere.

Der er selvfølgelig forskel på de forskellige datingapps. Hvis du aldrig har brugt en datingapp før, kan man forestille sig, at det måske er lidt svært at komme i gang. Dette handler bare om, at du skal være tålmodig og udforske de forskellige dele af appen.

Hvis du tidligere har brugt andre datingapps, vil der også være et spørgsmål, som går ud på at finde ud af, hvordan man bruger Tinder specifikt ift. andre apps. Igen er vejen frem tid, og at du lægger noget energi i at lære appen at kende.

Du bør forsøge at forstå alt det grundlæggende ved Tinder, og dernæst er det også rart at vide, hvad nogle af de mere specielle features – fx et begreb som “super-like” – går ud på.

Lav en god præsentation af dig selv

Hvis du gerne vil have held med at finde kærligheden, er det vigtigt, at du gør alt, hvad du kan for at forsøge at påvirke, at det er de rigtige, som swiper til højre ved dig og altså “synes om” dig.

Du skal altså lave en præsentation af dig selv, som du mener tiltrækker de mennesker, som du også kunne være interesserede i. Med begrebet præsentation skal det lige siges, at der også menes de billeder, som du har på din profil. Din præsentation eller beskrivelse er din fremvisning af dig selv.

Ligesom at der er nogle profiler, som tiltrækker dig mere end andre, gælder det samme selvfølgelig for alle de mennesker, som kigger på din profil. Det er derfor vigtigt, at du forsøger at fremvise dig selv med dette for øje. På denne måde skaber du den største chance for, at du møder kærligheden.

Lær at score med en coach

Hvis du bliver ved og ved med at prøve, og du virkelig ikke synes, at du har heldet med dig, så kan du evt. få hjælp af en coach. Der findes masser af forskellige slags dating-coaches og single-coaches derude. Du kan helt sikkert finde en, som kan hjælpe dig.

Ofte kan der ligge noget til grund for, at du har svært ved at finde kærligheden. Disse årsager kan en coach hjælpe dig med at finde.