Har du hørt om hit fit dance? Det er den seneste fitnessbølge, der er på vej rundt i landet. Det er ikke den klassiske dansetime, som du måske kender den som. Man tager simpelthen udgangspunkt i musikken og den dansestil, der var fremme i den periode, musikken blev udgivet. Hvad det betyder, vil vi komme nærmere ind på herunder. Hvis du er nysgerrig på at høre mere om hit fit dance, så læs vores artikel her.

Musik fra alle perioder

Med hit fit dance kommer du til at danse til alle typer af musikgenrer.  Det eneste krav er, at musikken skal have et godt beat, som du kan bevæge dig til. Derfor er sange som I Will Survive af Gloria Gaynor og Can’t Stop the Feeling! af Justin Timberlake populære valg til denne type danseundervisning. Du kommer til at forbrænde en masse kalorier, mens du vil have det rigtig sjovt.

Du har ikke brug for en partner

I traditionelle danseklasser har du ofte brug for en partner for at gennemføre rutinen. Men med hit fit dance har du ikke brug for en partner. Du skal bare følge med din danseinstruktør, så du kan få mest muligt ud af din træning. Så kan du være sikker på, at både din puls og dit humør kommer til at ramme et meget højt niveau.

Du kan tage afsted alene, men du kan også tage dine veninder med til en god omgang træning. Der findes dygtige danseinstruktører derude, der nok skal tage sig godt af jer, uanset hvilken dansebaggrund, du / I kommer med. Disse dygtige instruktører finder du bl.a. hos Let’s Dance, som tilbyder danseundervisning flere steder i landet, herunder i Randers og Århus.

Det er en fantastisk form for træning

Ikke alene er hit fit dance meget sjovt, men det er også god træning. Du vil svede ved slutningen af timen, men du vil også føle, at du har opnået noget. Det skyldes, at hit fit dance er en højintensiv intervaltræning (HIIT træning).

HIIT-træning er kendt for at være noget af det mest effektive træning derude. Det hjælper dig med at forbrænde en masse kalorier på kort tid, og det hjælper dig også med at opbygge muskler. Hvis du er på udkig efter en sjov og udfordrende træning, er hit fit dance det perfekte valg for dig. Dette er en god måde at få rørt sig på, samtidig med at man har det sjovt.