Hvis du går op i dit helbred og prøver på at fokusere på fitness og sund kost i din hverdag, så er du nok godt klar over, at det i høj grad handler om at få skabt de rette vaner. Det kan være hårdt at holde sig til en sund livsstil, men når du begynder at vænne dig til at have de rette rutiner, kan det pludselig bliver langt mere overkommeligt. Og denne tankegang kan faktisk også hjælpe dig i dit professionelle liv.

Bliv god til at tænke ud af boksen

Det kan selvfølgelig være lidt selvmodsigende, at man skal gøre det til en vane at gøre noget nyt. Men det gælder mere om at skabe den rette tankegang, der bidrager til, at man ikke kommer til at køre fast i det samme spor og går glip af oplagte muligheder for vækst.

Når det kommer til at få en virksomhed til at vokse og klare sig bedre, er det altid en god idé at være opmærksom på alle de redskaber og muligheder, som du endnu ikke har benyttet dig af. Det kan være, du har brugt meget energi på at opbygge din virksomheds synlighed på sociale medier, men til gengæld ikke har tænkt så meget over andre platforme og kanaler som for eksempel en pressemeddelelse. Prøv at gøre det til en vane at stoppe op og tænke kritisk samt at undersøge nye muligheder, du endnu ikke kender så meget til.

Hold fri, når du har fri

Ligesom, at kroppen har brug for at restituere, når har trænet, har dit hoved også brug for pauser. Det kan dog være nemmere sagt end gjort, hvis du driver din egen virksomhed. Men det kan godt betale sig at arbejde på at få evnen til at kunne lægge arbejdet fra sig. Det giver dig den mentale energi, du skal bruge for at finde på nye, fantastiske idéer, når du vender tilbage til arbejdet.