Har du problemer med din vægt, er du for tynd eller for tyk? Har du så overvejet at ændre dine kostvaner, og lave en slanke kostplan eller en kostplan, så du slipper for at være undervægtig?
En kostplan er kroppens redskab, som skal sørge for, at DU kommer i mål, med et tilfredsstillende resultat.

Sund kostplan

 

Hos os kan du få din helt egen kostplan, som er skræddersyet, til lige netop DIG. Da maden er en meget stor del af vores liv, hjælper vi dig med at lave en lækker kostplan, som du godt kan lide, og som er sund for dig og din krop. Kroppen skal så vidt muligt altid være i balance, og med en skræddersyet kostplan, er det bestemt ikke noget problem.

Besøger du en kostvejleder starter du med en mindre konsultation, hvor I får en snak om dig som individ, din fritid, din dagsrytme og dine spisevaner, livretter og udfordringer for din krop. Generelt skal I samarbejde om din fremtidige krop. Du skal have dine mål opfyldt, og dette skal ske, på en sund, god og ikke mindst lækker måde. I mellemtiden, sørger de for, ud fra din kostplan, at din krop bliver beriget med vitaminer, mineraler og næringsstoffer som din krop har brug for.
Kostvejlederne har klinikker over hele landet, både på Fyn, Jylland og Sjælland.
Slankekur eller ej? Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken kur man vil kaste sig ud i. At gå på slankekur er i virkeligheden et meget personligt valg, da hver slankekur har sin egen guide til et lettere liv. Og hvilken slankekur passer mon bedst til dig og dit liv