Nogle restauranter har specialiseret sig i, at al den mad, de serverer, er økologisk, og at der er tænkt over kalorieindholdet og sundhedsniveauet i den enkelte ret således at man ved, at man får noget sundt indenbords, når man besøger restauranten. Nogle steder er det rawfood, der er på menuen. Andre steder er det super-food. Der er selvfølgelig fordele ved at sådanne restauranter findes, og at man kan tage ud og spise uden at skulle få dårlig samvittighed over et overdådigt kalorieindtag.

Hent den gratis kostplan her

Men, at spise sundt, når man spiser ude, det er jo som bekendt ikke helt nok, når man gerne vil spise sundt og varieret, sådan helt generelt, og derfor gælder det om at gøre det let for sig selv at spise sundt så tit som muligt, ude og hjemme. En sund kostplan kan hjælpe dig på denne front, for når du følger en sund kostplan, så kommer du automatisk til at vide, at du også vil spise sundt, når du er hjemme. For du ved jo allerede, hvad du skal spise – du kigger bare i din sunde kostplan.

Kan man spise ude, hvis en restaurant ikke serverer det, der står i ens kostplan?

kostikonDet er en rigtig god ide at følge en sund kostplan relativt nøje, for at du ved at den virkelig har været sund. Men, dermed ikke sagt, at du ikke skal spise ude i tre uger i træk, hvis det altså er en 3-ugers kostplan, vi snakker om. Spis meget gerne ude en enkelt eller flere gange i løbet af perioden, hvis du har lyst, men tænk gerne over, at vælge noget, som både mætter og er sundt, så du ikke føler, at restaurantbesøgene kommer til at stå i vejen for din nye, sunde livsstil.