Vi danskere har taget fast food kulturen til os. Vi kan spise lidt hurtig mad på burgersjakket, vi kan købe noget let mad i brugsen og tage med hjem til mikrobølgeovnen, hvis vi da ikke bare spiser noget hurtigt fra bageren.

Mad er blevet noget, vi skal have overstået. Det skal bare køres ned hurtigt, så vi kan komme videre med det, vi skal lave resten af dagen.

Hurtig mad er også dyr madOg vi får tid til mange andre ting på den måde – men vi er ikke lige gode til at bruge den tid.

For når vi ikke spiser god mad (for hurtig mad er meget sjældent god mad!) har vi heller ikke energi og motivation til at bruge al den tid, vi så lige pludseligt har til overs.

Og tilmed sparer vi ikke rigtigt nogen penge på at købe den hurtige mad i forhold til selv at kbe ind nede i Netto og så lave noget ordentlig mad – faktisk meget langt fra.

Hurtig mad er, med andre ord, lig med dyr mad. Vi bør ikke være bange for at bruge lidt ekstra penge på at købe sund mad, endog helsekost (som her) – for tiden brugt får vi igen i motivation og energi.