Solen skinner, det er varmt og det sidste du har lyst til er tage ned i dit lokale fitness center og træne – inden for, hvor air aircondition kun virker halt og der er svedende varmt… Så er det godt, at du nu kan komme uden for og træne! Udendørs træning er inden for det sidste stykke tid blevet rigtig populært, og selv flere fitness kæder satser stort på at få holdtræningen uden for. Og sikke en fed ide!

Jeg kan sagtens forstå, hvis du ikke har lyst til at tage en tur på løbebåndet eller svinge et par vægt, hvis solen brager frem og en tur på stranden lokker langt mere. Men hvis du rykker din træning uden for, giver den gas i 30-45 min., vil det så ikke være det hele værd? Så kan du både have god samvittighed over at have trænet, forbrændt en masse kalorier, fået sved på panden og gjort noget godt for dig selv – og bagefter tage på stranden eller i parken og nyde din ferie, fridag eller bare det gode vejr?

Benyt dig af de mange parker, der har lavet trænings-legepladser på løberuten (fx Søndermarken, Frederiksberg), de lækre strande der har trapper og sand der gør løbeturen hårdere, og bænke på løberuten til alle mulige former for styrkeøvelser! Køb evt. en kettlebell og sjippetov og træn hjemme i haven eller nede i gården – der er masser af muligheder og derfor ingen (dårlige) undskyldninger for IKKE at træne, selvom det er sommer og varmt!

Husk at drikke masser af vand og giv den gas i 30-45 min., og så er dagens træning overstået og du kan nyde resten af dagen og det dejlige vejr 🙂

line