Lækker aftensmad.

Sunde spinatbøffer m feta. 140 kcal pr 100 g (1 bøf)

-500 g oksekød
-140 g fetaost (fedtfattig)
-110 g frossen spinat (hvor væden er presset fra)
-1 æg
-et lille løg (ca 40 g)

– Pres væden fra den optøede spinat. Hvis ikke spinaten er hakket i forvejen, skal du hakke spinaten groft.
– Riv løget fint på et rivejern.

-Kom spinat, feta, oksekød, æg og løget, i en skål og rør godt sammen. Tilsæt salt og peber.
– Form bøfferne til 8 bøffer og læg dem på en bageplade.
– Bag bøfferne ved 180 grader (varmluft) i ca. 25-30 min

På billedet er spinatbøfferne serveret med ovnkartofler, kold sovs af græsk yoghurt, friske urter, agurk, forårsløg, peberfrugt, hvidløg, salt og cayennepeber. Og enruccolasalat med ovnbagt knoldselleri

Close
Like gerne vores side,nu hvor du har mulighed for at få en gratis kostplan :)
Hvis du liker hjælper du os med at blive bedre