Lækker aftensmad.
Sunde spinatbøffer m feta. 140 kcal pr 100 g (1 bøf)
-500 g oksekød
-140 g fetaost (fedtfattig)
-110 g frossen spinat (hvor væden er presset fra)
-1 æg
-et lille løg (ca 40 g)
– Pres væden fra den optøede spinat. Hvis ikke spinaten er hakket i forvejen, skal du hakke spinaten groft.
– Riv løget fint på et rivejern.
-Kom spinat, feta, oksekød, æg og løget, i en skål og rør godt sammen. Tilsæt salt og peber.
– Form bøfferne til 8 bøffer og læg dem på en bageplade.
– Bag bøfferne ved 180 grader (varmluft) i ca. 25-30 min
På billedet er spinatbøfferne serveret med ovnkartofler, kold sovs af græsk yoghurt, friske urter, agurk, forårsløg, peberfrugt, hvidløg, salt og cayennepeber. Og enruccolasalat med ovnbagt knoldselleri