Jeg sørger altid for at min dag starter med en morgenmad fyldt med proteiner! I dag blev det til en hurtig løsning – men ikke mindst super sundt og proteinrigt. Måske noget du skal lave til dig i morgen tidlig? 🙂

Spinat-scramble med vandmelon og vindruer

Jeg har brugt 5 “kugler” frossen spinat, som jeg tøede let op. Herefter smed jeg det på stegepanden og kom 2 æg og 1 æggehvide i, samt lidt salt og 2 spsk. chiafrø i. Jeg rørte lidt rundt indtil det fik en gylden farve og fast masse.

Du kan spise lidt frisk frugt til eller måske en hjemmelavet friskpresset juice? Velbekomme og god morgen 😉

BTW! Vidste du, at chiafrø er fyldt med omega-3 og kostfibre? Chia er et fælles navn for en bred vifte af planter. Det latinske navn på planten er Salvia Hispanica, som er et medlem af myntefamilien. Chiafrø er unikke, fordi de har en usædvanlig høj koncentration af en række vigtige næringsstoffer. Et lille og kraftfuldt frø, som du fx kan bruge i salater, bagværk, topping på skyr/grød eller til din spinat-scramble 🙂

spinat scramble