Dating kan være utrolig sjovt, fordi man her ofte gør lidt mere ud af oplevelserne, end man gør i hverdagen. Dette gælder blandt andet, når man skal tilberede et måltid. Men bare fordi, at du skal servere velsmagende mad, er der ingen der siger, at du skal gå på kompromis med kvaliteten.

Hvor finder du din date?

Hvis du skal stable en vaskeægte scoremiddag på benene, er det naturligvis relevant, at du har en person, som du kan invitere over. Kender du ikke en person i din omgangskreds, som du vil på date med, har du gode muligheder på internettet. På Scor.dk har du muligheden for at finde din næste date.

En af fordelene ved online dating er, at det er nemt for dig at afprøve mange forskellige former for dating. Dette gælder blandt andet sugardating, som du kan finde inde på Scor. Således kan du komme på lige den slags date, som du ønsker.

Sådan tilbereder du et scoremåltid

Det er klart, at et scoremåltid helst skal smage rigtig godt. Ved at lave velsmagende mad kan du med garanti score nogle billige point hos din date. Selvom maden skal smage godt, er der dog ingen der siger, at du skal gå på kompromis med de nærende og sunde ingredienser.

Ofte har mad på en date tendens til at blive meget fedt og kalorieholdigt, men der er altså ingen, der siger, at det skal være på denne måde. Vil du gerne lave et rigtigt scoremåltid, er det desuden en god idé at gå uden om mad, som er svært at spise eller som giver dårlig ånde. På den måde kan du få lov til at vise den mest charmerende side af dig selv.

Forhør dig hos din date

Skal du lave mad til en anden person, er det altid god stil at høre, om de har specifikke præferencer. Det kan for eksempel være, at din date er allergisk over for nødder eller ikke kan lide fisk. Ved at spørge din date, om der er nogle ting, som han eller hun ikke spiser, slipper du for at stille jer begge i en akavet situation.

Daten bliver helt klart hyggeligst, hvis I begge to kan spise maden. Kender du ikke den person, som du skal på date med, er der altså ingen skam i at spørge, om der er nogle fødevarer, som han eller hun ikke spiser.

Sæt stemningen

En god scoremiddag handler naturligvis om mere end bare maden. Vil du skrue op for romantikken, handler det i den grad om at sætte en god stemning. Dette kan du blandt andet gøre ved at sætte dæmpet musik på og levende lys på bordet.

Så har du i hvert fald gjort alt, hvad du kan, for at lave en god middag!