Der skal også være plads til at sige nej tak til træningDu er en powerkvinde med et liv, der kører på skinner, og derfor skal du også bare lykkes med alt – ikke? Du skal have overskud til at løbe en tur eller tage et tur i fitness hver eneste dag, skal du ikke? NEJ! Det bliver et kæmpe stort ”nej” med fed streg under herfra. Med til det at være en powerkvinde hører der, at du kan sige fra på de dage, hvor du har lyst til at lave andet end at træne.

Du kan ikke træne ordentligt igennem, hvis du ikke mener det, og du kan ikke ordentligt nyde at lave noget andet, hvis du har en stærk overbevisning om, at du burde være nede og træne. Derfor må du falde til ro med sagerne, og beslutte dig for, at det er helt ok på nogle dage at sige træningen fra, for til gengæld at nyde at lave noget andet – du skal bare huske og nyde det, du så ellers vælger at gøre, og ikke spilde tid og energi på at gå og tænke på noget med din manglende træning, der i sidste ende vil komme til at lede til dårlig samvittighed.

Som en powerkvinde skal du være i kontrol over dig selv og dit liv

Husk på hvorfor du træner, på de dage, hvor du træner, og husk på hvorfor du ikke træner, på de dage hvor du ikke træner. Husk, at alt hvad du gør er rigtig godt, og at der altid vil være nogle kompromiser – altså noget, du ikke når. Men jo mere energi du spilder på alt det, du ikke når, jo mindre kan du nyde det, du står midt i.
Tag kontrollen tilbage over dine egne tanker, og ejerskabet over dine egne handlinger.