Mit navn er Michelle Kicki Wagner, jeg er 25 år og bor i Søborg.

Til dagligt studerer jeg ernæring og sundhed på metropol i Kbh, hvor jeg er færdig til februar 2015.

Lige nu går meget af min tid med træning og mad, da jeg til september skal stille op til Bikini fitness.

Ved siden af det bruger jeg meget tid på at ligge kostprogrammer til både folk som skal have hjælp til at tabe sig, samt sportsfolk som gerne vil have mere energi.

Jeg har altid været en meget aktiv pige og kommer fra en familie der har sat sport i første prioritet.

Da jeg var 5 år begyndte jeg til kunstskøjteløb og dyrkede det på konkurrenceplan til jeg var omkring 17/18 år gammel. Så begyndte jeg til kickboksning, hvor jeg lige nåede at komme på landsholdet. I forbindelse med min kickboksning begyndte jeg at bokse. Jeg stoppede til kickboksning og derefter blev boksning det, der prægede min hverdag mest. Jeg nåede at kæmpe en del kampe og savner det super meget.
Da jeg har en kæreste, som er flytte til Aalborg, er min tid med ham begrænset, derfor blev jeg nødsaget til at stoppe og finde på noget andet, hvor jeg selv kunne planlægge mine træninger.

10307182_10154425836995727_1983181495673712763_n