Morgenstund har guld i mund ☺️

 

Jeg vil lige dele en af mine yndlings morgenmad med jer, som jeg spiser på min diæt.
Du skal bruge:
30g. grovvalsede havregryn
250g. æggehvider
20g. nødder
150g. Bær
Evt. 1 ske HUSK
Evt. Stevia (eller andet til at søde med)

Så nemt er det:
Aftenen forinden måler jeg mine havregryn og HUSK af i en skål og kommer kogende vand over, så det lige dækker og så en smule mere 🙂

Om morgenen når jeg vågner, rør jeg æggehviderne op i havregrøden og kommer skålen i mikroovnene i 1 minut.
Så rør jeg i grøden og kommer den tilbage i mikroovnen i yderliger 1 minut. Dette gør jeg nok 2 gange, så er min grød færdig. Man lærer hurtigt sin mikroovn at kende, og finder dermed ud af, hvad der funger bedst 😉
Nødder (jeg brugte mandler og valnødder) hakkes og kommer på grøden.
Bær (jeg brugte jordbær og hindbær) skæres ud i mundrette stykker og toppes på grøden.
Voila – og velbekomme

michellekwagner

Til dagligt studerer Michelle ernæring og sundhed på metropol i Kbh, hvor hun er færdig til februar 2015. Ved siden af det bruger jeg meget tid på at ligge kostprogrammer til både folk som skal have hjælp til at tabe sig, samt sportsfolk som gerne vil have mere energi.

Etiket: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*