Vi kender alle de enorme fordele ved motion og bevægelse af kroppen. Enhver, som rutinemæssigt presser deres fysiske grænser gennem enhver bevægelse, sportsgren, styrke- eller konditionstræning, kan drage fordel af en massage. Uanset om du er en person, som passer din træning mellem arbejde og familie, eller er en seriøs atlet, bør massage være en vigtig del. Mange professionelle sportsudøvere og hold benytter massage til at helbrede og forebygge slidtage og mindre skader, som forekommer naturligt ved anstrengende bevægelse.

 

Nogle af fordelene ved massage i forbindelse med motion samt skadeforebyggelse:

 

  • Reduceret risiko for skader ved at forbedre smidighed og muskelfleksibilitet
  • Præstationsfremmende resultater med forbedret kraft og ydeevne
  • Forkortet restitutionstid mellem træning
  • Maksimerer levering af næringsstoffer og ilt gennem øget blodgennemstrømning og fjernelse af mælkesyre i musklen

 

massage københavnMed regelmæssig massage i forbindelse med et vedligeholdelsesprogram kan din massør fokusere på bestemte muskelgrupper og arbejde i specifikke væv, f.eks. ved rygmassage hvorved vedkommende kan hjælpe til at bevare eller forbedre smidigheden og muskelfleksibilitet. Det overordnede formål med et vedligeholdelsesprogram er at hjælpe dig med at nå optimale resultater gennem en skadesfri træning. Regelmæssig massage giver også en behandler chance for at finde dine unikke smertepunkter, som måske er opstået fra tidligere skader. Behandleren kan være særlig opmærksom på disse områder, overvåge dem for at hindre yderligere udvikling og hjælpe med at holde dem i god stand.

Den korte af den lange er, det kan være fornuftigt at indføre massage som en del af din fitnessrutine grundet de store fordele. Og husk, du kan presse dig selv lidt hårdere med færre skader og derved komme hurtigere i form.