Klargør kyllingestykkerne. Læg en skive parmaskinke på hver kyllingebryst.
Fordel smøreosten på hvert stk. parmaskinke. Ca. 10 g på hver.
Læg 2 blade salvie på hver og lidt friskkværnet peber.
Pak kyllingen sammen og luk dem med et par tandstikker.
Dryp med et par dråber olivenolie på hvert kyllingebryst.
Sæt dem i et ildfastfad. Steg kyllingerne i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 25-30 min
Server de færdigstegte kyllinger med en lækker broccolisalat.
Hjemmelavet sundere kyllingenuggets. Super lækre til madpakken. Ca. til 3 personer
- 2 Kyllingebryst
- 1 æg
- Salt og peber
- 40g sesamfrø
Skær kyllingen ud i tern/ mundrette stykker.
Kom ægget i en skål og pisk det.
Kom sesamfrø, salt og peber i dyb tallerken og bland ingredienserne.
Kom kyllingestykkerne i æggemassen og derefter i sesamblandingen.
Kom sesamkyllingen i et ildfastfad beklædt med bagepapir.
Bag kyllingenuggets i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. til de har fået en gylden overflade.
Ca. 225 kcal per person.
Server med en saftig salat, eller grønsagstave i madpakken.
Hvis du leder efter kyllinge nuggets til børn så check den her opskrift fra HurtigMums