Klargør kyllingestykkerne. Læg en skive parmaskinke på hver kyllingebryst.

Fordel smøreosten på hvert stk. parmaskinke. Ca. 10 g på hver.

Læg 2 blade salvie på hver og lidt friskkværnet peber.

Pak kyllingen sammen og luk dem med et par tandstikker.

Dryp med et par dråber olivenolie på hvert kyllingebryst.

Sæt dem i et ildfastfad. Steg kyllingerne i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 25-30 min

Server de færdigstegte kyllinger med en lækker broccolisalat.

Hjemmelavet sundere kyllingenuggets. Super lækre til madpakken. Ca. til 3 personer

 

  • 2 Kyllingebryst
  • 1 æg
  • Salt og peber
  • 40g sesamfrø

 

Skær kyllingen ud i tern/ mundrette stykker.

Kom ægget i en skål og pisk det.

Kom sesamfrø, salt og peber i dyb tallerken og bland ingredienserne.

Kom kyllingestykkerne i æggemassen og derefter i sesamblandingen.

Kom sesamkyllingen i et ildfastfad beklædt med bagepapir.

Bag kyllingenuggets i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. til de har fået en gylden overflade.

Ca. 225 kcal per person.

Server med en saftig salat, eller grønsagstave i madpakken.

Hvis du leder efter kyllinge nuggets til børn så check den her opskrift fra HurtigMums