Kylling og ingefær.

2 personer. Ca. 410 kcal per person.

 

  • 2 stk. kyllingebryst af ca. 125g
  • Salt og peber
  • 5-6 dl urtebouillon
  • 4 tynde skiver hakket ingefær
  • 2 fed snittet hvidløg
  • 4 gulerødder i stave
  • 400g broccoli
  • 2 snittet porrer
  • 4 spsk. Hakket persille

 Drys lidt salt og peber på hvert kyllingebryst.

Brun kyllingen let på begge sider i en høj pande. Kom bouillon ved og tilsæt ingefær, hvidløg samt grønsager og lad retten simre i 10-12 min, eller til kylling og grønsager er møre.

 Drys med persille inden servering, og evt. en lille håndfuld brune ris.

Close
Like gerne vores side,nu hvor du har mulighed for at få en gratis kostplan :)
Hvis du liker hjælper du os med at blive bedre