Fromage i 2 varianter med højt protein indhold – det er noget vi kan lide .. 🙂
Har brugt: der er til 4-6 personer afhængig af portions str 🙂
- 5 blade husblas
- 4 past æggeblommer ( 2 bægre)
- 10 g søde middel
- 2 tsk revet appelsin skal/ citron skal
- 1 1/2 dl appelsin saft/citron saft
- 3 past æggehvider ( 2 bægre)
- 200 g skyr
Sæt husblas i blød i kold vand.
Pisk æggeblommer og sødemiddel, tilsæt skal og 1/2 delen af saften.
Smelt husblas over vandbad, tilsæt resten af saften, lad det køle lidt af. Tilsæt lidt af æggeblomme blandingen og rør sammen, hæld det så ned i resten af æggene i en tynd stråle mens du rører. Bland så skyr i og rør sammen til det er helt rørt ud.
Pisk æggehvider og vend det i blandingen.. Put i glas eller i en skål og stil på køl i nogle timer.
Har pyntet med skyr blandet med vanilije og lidt revet skal på toppen