Hvis du spiller padel tennis, er der forskelligt udstyr, der gør det både sjovere og lettere at spille. Hvis du er nybegynder, er det ikke nødvendigt med en masse forskelligt udstyr, men i takt med at din interesse stiger, er det en god idé at udvide med noget udstyr.

F.eks. er et par padelsko rigtig gode at have. Men hvordan finder du de helt rette sko?

Undgå skader med de rigtige sko 

Det virker måske unødvendigt at have et par sko specielt til padel tennis, når du i forvejen har et par almindelige løbesko. Men faktisk er det ikke nogen god idé at spille i løbesko. Det skyldes, at løbesko er meget lette og derfor ikke særlig beskyttende over for din ankel. Det er nemt at få vrid i din fod, hvis du spiller i et par lette løbesko.

Derfor mindsker du din risiko for skader gevaldigt, hvis du investerer i et par rigtige padelsko i stedet.

Vælg nogle sko der passer til dig

Padelsko er særlige, fordi de støtter godt op om din fod og skaber stabilitet. Det er nødvendigt, når der er sådan et ustabilt underlag, som kunstgræs med sand på er. Når du leder efter et par padelsko, skal du finde nogle, der passer til din kropsvægt og dit spilleniveau. Hvis du spiller ofte, er der mere behov for et par gode sko af ordentlig kvalitet. Og jo højere din kropsvægt er, desto mere støtte har du brug for.

Brug tennissko i stedet for padelsko

Hvis du allerede har et par tennissko eller har udset dig et par, kan du sagtens bruge dem. De minder nemlig på mange måder om et par padelsko. Et tennisunderlag minder meget om et padel-tennisunderlag, så derfor kan du godt bruge et par tennissko til begge sportsgrene.