Der skal være plads til det hele :)

Weekenden har for mit vedkommende stået i afslapningens tegn.
Jeg har nemlig været på spa ophold på Comwell Borupgård.

Der skal være plads til det hele

Lørdag tog jeg ned og trænede ved 10 tiden, så i bad, pakke, spise noget mad og afsted. Min kæreste, bror og jeg ankom omkring kl. 14:20 og min mor og hendes mand, ventede på hotellet med nøglen.

Vi smed vores tasker på værelset, klædte om til badetøj og så stod den på wellness

michellekwagner

Til dagligt studerer Michelle ernæring og sundhed på metropol i Kbh, hvor hun er færdig til februar 2015. Ved siden af det bruger jeg meget tid på at ligge kostprogrammer til både folk som skal have hjælp til at tabe sig, samt sportsfolk som gerne vil have mere energi.

Etiket: , , , , , , , , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*