kcal indhold hvis kagen deles i 8 – 260 kcal.
så det er en lidt kcal tæt kage, især pga. mandlerne, men de indeholder til gengæld en masse sundt fedt.
Til bunden:
  • 160 g mandler
  • 8 dadler uden sten
  • 2 spsk grovvalsede havregryn ( finvalsede kan også bruges)
  • 1 spsk neutral sylliflor eller husk ( kan undlades med det øger fiberindholdet)
  • 1/2 banan
blendes sammen til en dej agtig masse og presses ud i en springform på 20-24 cm ca
bages i 12-14 min ved 180 grader.
imens laves fyldet:
  • 200 g neutral ost ( jeg brugte philadelphia light)
  • 200 g skyr
  • lidt ren vanilje pulver
  • 1 spsk stevia strø
  • 3 bl husblas
sæt husblas i blød og bland det andre ting sammen, smelt husblas over vandbad
og hæld det i cremen i en tynd stråle måsens der røres.
put cremen på den afkølede bund
hindbær top:
  • 150 g hindbær
  • lidt vand
  • 3 bl hhusblas
  • 1 tsk stevia
Sæt husblas i blød
kog hindbær og vand sammen til de mørre, blend det, og sigt kernerne fra.
Tilsæt derefter stevia og hæld den smeltede husblas i i en tynd stråle mens der røres.
Hæld  det så over kagen og fordel det forsigtigt så cremen ik bliver blandet med i.
appelsin topping:
  • 4 appelsiner
  • 4 blade husblas
  • lidt stevia
sæt husblas i blød, smelt det over vandbad mens du presser appelsinerne
hæld appelsin saften ned i husblasen
afkøl det og hæld det forsigtigt over kagen
stilles på køl et par timer..