1512372_10202997540203242_510090494_nJeg har virkelig fundet ud af hvor vigtigt der er at man stopper op engang i mellem og nyder nuet, ser sig selv i spejlet og nyder det man har opnået end til nu uanset hvor langt man er kommet.

man har en tendens til at sigte efter målet og først være tilfreds når man når det, det resultere desværre ofte i at man når målet uden at have haft sig selv med i det, og man ender med at stå med en krop man slet ikke føler sig tilpas i ..

For bare 2 1/2 år siden vejede jeg knap 100 kg, først var målet vægttab siden hen er målet blevet at stå på scenen i bodyfitness 2015. Jeg havde aldrig troet jeg nogensinde skulle komme i bikini igen og da slet ikke at andre skulle se det.

Jeg tabte mig men var stadig ikke tilfreds, den krop jeg stod tilbage med efter et vægttab på over 30 kg var ik som jeg havde håbet og ikke som andre der vejer det samme, for vi har jo alle en dum ide om at vi skal sammenligne os med andre.

Derfor satte jeg mig set nye mål om at stå på scenen, da jeg oprettede min atlet side spurgte folk efter før billeder fra jeg startede på kampen mod scenen, det tog noget tid før jeg var klar til at vise det, for jeg tænkte at den krop jeg havde nu jo var langt fra målet, ville hellere vise folk billeder når jeg var kommet længere.

men jeg besluttede mig for at sætte et før billede op og har siden postet billederne med jævne mellemrum så .